Unable to register a IIS node

Discussion in 'Plesk Automation Suggestions and Feedback' started by Damla22, Sep 16, 2013.

  1. Damla22

    Damla22 Kilo Poster

    Messages:
    24
    Hello, im trying to register a IIS node without success..... i checked the communication between PPA and the windows server trought the script /usr/local/ppa/bin/check_service_node --ip 10.10.80.214
    and i dint get any error:

    ######################################################################################
    [root@ppa ~]# /usr/local/ppa/bin/check_service_node --ip 10.10.80.214
    Please enter your username and password for the service node ('10.10.80.214')
    Username:
    administrator
    Password:
    [16 Sep 2013 11:44:35 CEST][INFO] The service node is not registered in PPA
    [16 Sep 2013 11:44:36 CEST][INFO] Start checking the service node (OS: 'Windows', IP address: '10.10.80.214', username: 'administrator')
    [16 Sep 2013 11:44:38 CEST][INFO] Checking the operating system version running on the service node...
    [16 Sep 2013 11:44:38 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:38 CEST][INFO] Checking whether the system time is synchronized between the service node and the management node...
    [16 Sep 2013 11:44:46 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:46 CEST][INFO] Checking whether DNS is configured on the service node...
    [16 Sep 2013 11:44:49 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:49 CEST][INFO] Checking whether there is enough disk space on the service node...
    [16 Sep 2013 11:44:50 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:50 CEST][INFO] Checking whether WinRM is installed...
    [16 Sep 2013 11:44:51 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:51 CEST][INFO] Checking whether the IIS and IIS components are installed...
    [16 Sep 2013 11:44:52 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:52 CEST][INFO] Checking whether a valid SSL certificate is installed...
    [16 Sep 2013 11:44:52 CEST][INFO] --retrieving the SSL certificate...
    [16 Sep 2013 11:44:52 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:44:52 CEST][INFO] Checking connection from the service node to the management node...
    [16 Sep 2013 11:44:53 CEST][INFO] Checking whether the service node uses its communication IP address for connections to the management node. Trying to establish connection from the IP address:'10.10.80.214', port:'51618' (service node) to the IP address:'10.10.80.100', port:'51618' (management node).
    [16 Sep 2013 11:44:57 CEST][INFO] Checking connection from the service node to the IP address '10.10.80.100', port '80'
    [16 Sep 2013 11:44:59 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8352' to the IP address '10.10.80.100', port '8352'
    [16 Sep 2013 11:45:01 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8354' to the IP address '10.10.80.100', port '8354'
    [16 Sep 2013 11:45:03 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8356' to the IP address '10.10.80.100', port '8356'
    [16 Sep 2013 11:45:05 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8360' to the IP address '10.10.80.100', port '8360'
    [16 Sep 2013 11:45:07 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8362' to the IP address '10.10.80.100', port '8362'
    [16 Sep 2013 11:45:09 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8364' to the IP address '10.10.80.100', port '8364'
    [16 Sep 2013 11:45:10 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8412' to the IP address '10.10.80.100', port '8412'
    [16 Sep 2013 11:45:12 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8490' to the IP address '10.10.80.100', port '8490'
    [16 Sep 2013 11:45:14 CEST][INFO] Checking connection from the IP address '10.10.80.214', port '8532' to the IP address '10.10.80.100', port '8532'
    [16 Sep 2013 11:45:16 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:45:16 CEST][INFO] Checking connection from the management node to the service node...
    [16 Sep 2013 11:45:18 CEST][INFO] Checking whether the management node uses its communication IP address for connections to the service node. Trying to establish connection from the IP address:'10.10.80.100', port:'51619' (management node) to the IP address:'10.10.80.214', port:'51619' (service node).
    [16 Sep 2013 11:45:20 CEST][INFO] Checking connection from the management node to the IP address '10.10.80.214', port '8352'
    [16 Sep 2013 11:45:22 CEST][INFO] Checking connection from the management node to the IP address '10.10.80.214', port '8354'
    [16 Sep 2013 11:45:24 CEST][INFO] Checking connection from the management node to the IP address '10.10.80.214', port '8443'
    [16 Sep 2013 11:45:26 CEST][INFO] [OK]
    [16 Sep 2013 11:45:26 CEST][INFO] Checking whether Windows Firewall is running on the service node...
    [16 Sep 2013 11:45:27 CEST][INFO] [OK]

    ######################################################################################

    But when im adding the node into PPA im getting the following error:
    Error User credentials being provided are incorrect. (Response code is 26).

    That's really strange because the credentials are correct and same that i sused for thest the communication between PPA and the windows server.
    What's wrong ?
    Thanks
     
  2. Andrew Andriatis

    Andrew Andriatis Odin Team

    Messages:
    437
    Hi,
    Such issues is better to file with Parallels support. It's hard to guess what's happening with the node.

    Regards,
    Andrey
     

Share This Page