Plesk Admin Password does not work

Discussion in 'Plesk Automation Suggestions and Feedback' started by Jasontd101, Mar 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jasontd101

    Jasontd101 Kilo Poster

    Messages:
    18
    Hi all,

    We have installed Multi-server panel in one of our servers and we are facing problem with Plesk admin login even though the installation resulted in

    ======================================================================
    CONGRATULATIONS!
    Multi-Server Panel was successfully installed.
    To complete system configuration, please proceed to URL: https://IP:8443/
    ======================================================================

    The URL "https://IP:8443/" is accessing fine but we could not login into the control panel using the password given during installation with the following

    sh ./ms_installer.sh --login admin --password <pwd> --admin_email <email> [--ip <management node IP>]

    '/usr/local/psa/bin/admin --show-password' also shows the same password that I am using for login.

    Please suggest on what could be the issue involved here so that we can sort out this problem.


    Thanks
     
  2. Jasontd101

    Jasontd101 Kilo Poster

    Messages:
    18
    The issue was we had offline management enabled since we set this up on the Virtuozzo VPS. Turning that off fixed this.
     
  3. Andrew Andriatis

    Andrew Andriatis Odin Team

    Messages:
    437
    Unfortunately something remained broken. Our guys will take a look at it to avoid such situations in the future.
     
  4. garg

    garg Bit Poster

    Messages:
    3
    We stumbled over the same problem.

    Hint for other testing persons: When we saw the Plesk login box (sharp corners, named "Plesk 11.1.0" and three input fileds: login, password, language) it did not work. Then we disabled offline management, reloaded the page and then we saw the different PPA login screen ( rounder corners, two input fields: login, password) - then logging in worked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page