mail_auth_dump... fail, mail_outgoing_restore... fail, mail_transport_restore... fail

Discussion in 'General Discussion' started by Raakh5, May 10, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raakh5

    Raakh5 Kilo Poster

    Messages:
    13
    Hello,

    1) I am not seeing emails tab in domains page
    2) There is also no mail settings in "Tools & Settings"
    3) All emails on the server neither connecting nor sending/receiving emails

    Plesk version is: 12.5.x

    Here is output of mchk
    ==============
    # /usr/local/psa/admin/sbin/mchk --without-spam
    ==> Checking for: mailsrv_conf_init... ok
    ==> Checking for: mail_handlers_init... ok
    ==> Checking for: mailsrv_entities_dump... ok
    ==> Checking for: mail_admin_aliases... ok
    ==> Checking for: mail_auth_dump... fail
    ==> Checking for: mailman_lists_dump... ok
    ==> Checking for: mail_kav8_restore... ok
    ==> Checking for: mail_responder_restore... ok
    ==> Checking for: mail_imap_restore... fail
    ==> Checking for: mail_grey_restore... ok
    ==> Checking for: mail_mailbox_restore... ok
    ==> Checking for: mail_spf_restore... ok
    ==> Checking for: mail_dk_restore... ok
    ==> Checking for: mail_drweb_restore... ok
    ==> Checking for: mail_outgoing_restore... fail
    ==> Checking for: mail_transport_restore... fail
    Errors occured in mail restore procedure
    Some utilities have exited with errors:
    /usr/lib64/plesk-9.0:/usr/lib64/plesk-9.0/remote_mail_restore:/usr/local/psa/admin/sbin
    /usr/lib64/plesk-9.0:/usr/lib64/plesk-9.0/remote_mail_restore:/usr/local/psa/admin/sbin
    /usr/lib64/plesk-9.0:/usr/lib64/plesk-9.0/remote_mail_restore:/usr/local/psa/admin/sbin
    /usr/lib64/plesk-9.0:/usr/lib64/plesk-9.0/remote_mail_restore:/usr/local/psa/admin/sbin
    [root@centos ~]#

    Please advise
     
  2. dkolvakh

    dkolvakh Odin Team

    Messages:
    343
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page